bilde

 

Hei alle dere vakre mennesker!

Jeg har noen kjempe fine nyheter til alle sammen. Ikke bare er jeg så heldig og ikke minst stolt for å få introdusere dere for IT WORKS! Vi har så mange fine produkter som gjør under for kropp og sjel. I Norge er vi ganske ny, men i USA osv er det blitt kjempe svært og populært. Alle kropper reagerer forskjellig, ingen får like resultater - nettopp fordi at kropper kommer i alle former og fasonger. Og det er derfor jeg skriver til dere nå, fordi......

Jeg har nå lyst til å hjelpe 5 mennesker som kunne tenke seg å bli mine produkt testere i 3 mnd. Du får opptil 40% avslag om du blir det!! Så om du tenker at dette er noe for deg, skriv "JA TAKK!" i kommentarfeltet, så tar jeg kontakt med de 5 heldige. For å øke sjansen ber jeg deg spre budskapet på din blogg/facebook og viser til link til nettsiden min.

 

TRYKK PÅ BILDE FOR Å SE HVA VI HAR Å TILBY DERE!


LINDA HAUKAAS BARSTAD

Denne bloggen er skrevet og designet av Linda Haukaas Barstad, her vil du få et innblikk i min hverdag der jeg holder på som distributør for It Works!, trening og hjertesaker. Helse er en stor hjertesak og drømmen er å få muligheten til å påvirke så mange som mulig til å få en bedre hverdag fysisk og psykisk. Men det stopper ikke der, for jeg har nemlig startet et sunnhets- prosjekt hvor jeg skal endre livsstilen min, og dere kommer til å få se utviklingen fra "usunn og slapp" til "sunn og fit"! Alle bilder er tatt av meg, med mindre annen opplysning er oppgitt under bilde.

It Works!
lindahaukaas.itworkseu.com

Annet
linda.haukaas@hotmail.com


KATEGORI

It Works!
SkjønnhetARKIV

Februar 2017
November 2016
INSTAGRAM @lindahaukaas
ANNONSER


DESIGN BY LINDA HAUKAAS BARSTAD
hits