Hva er denne body wrappen? 

 

?En wrap er en organisk fiber-klut tilsatt en urte- og plantebasert lotion 

?Den jobber for å stramme, tone, løfte og forme området du behandler 

?Reduserer den synligheten av strekkmerker, cellulitter og åreknuter! 

 

Det er et super-populært produkt pga av alle de gode tilbakemeldingene vi får! 

Du tar den enkelt på hjemme uten søl og kan gjøre nesten hva som helst mens du har den på

Man må ha den på seg i minimum 45 minutter og opp til maks 8 timer, men jeg anbefaler alltid å ha den hvertfall et par timer 

 

Har du spørsmål, kan du gå inn på Keep Calm It Works! og sende meg en privat melding! Ha en fantastisk dag videre alle sammen. PS: Jeg er på utkikk etter 6 nye produkt testere og 3 nye ansatte. Pling om du er en av de! 

 

En liten velkomst til de nye i gruppen, og for de som bare er nysgjerrig!

 

Hva er It Works?


It Works er en produktserie som fokuserer på oppstramming, toning og løfting av huden. Både for kropp og ansikt! Alle produktene er økologiske og fri for parabener. It Works er basert på botaniske ingredienser og urter. Ingen produkter er testet på dyr!

 

Hva er en Body Wrap?


Bodywrappen er hovedproduktet og flaggskipet til It Works. Den er både det mest kjente og brukte produktet. Wrappen var tidligere brukt som behandling på store cruisebåter og disse behandlingene kostet flere tusen kroner! Nå er wrappen tilgjengelig for alle til god pris!
Wrappen er en fiberduk som er innsmurt med en botanisk krem og eteriske oljer. Den legges på problemområdet som du ønsker å behandle. Fiberduken kan ligge på i alt fra 45min til 8 timer! Wrappen drenerer avfallstoffer og fettstoffer ut via lymfe, lever, nyrer og videre ut av kroppen gjennom urin. Det er derfor det er så viktig å drikke mye vann under behandlingstiden.

 

Hvor raskt vil jeg se resultater, og hvor lenge varer de?

Resultatene varierer veldig! Fordi ingen kropper er like.Noen ser store forandringer etter kun en behandling, mens andre trenger flere. Resultatet er varig, men selvfølgelig er det viktig å følge opp med "riktig" kost og mosjon. Defining Gel brukes også for å både forbedre og opprettholde resultatet ditt!

 

Har du flere spørsmål? Rop ut, så skal jeg gi deg veiledning!   Ta gjerne turen innom Keep Calm It Works! for å se resultater fra produkt testere! Spennende nyheter for leserne! Nå kan du kjøpe klær fra It Works, og for meg som er begynt å trene igjen er det tipp topp, tommel opp!

 

 

 

 

Etter team-møte med It Works! gjengen ble jeg så giret på alle de nye tingene vi kan få grabbet med oss hjem. Så det er bare å slenge produktene på ønskelisten! Ta en titt på hva mer vi har å by på her!

 

Bli også med i gruppen min Keep Calm It Works! for flere godbiter og konkurranser!


 


LINDA HAUKAAS BARSTAD

Denne bloggen er skrevet og designet av Linda Haukaas Barstad, her vil du få et innblikk i min hverdag der jeg holder på som distributør for It Works!, trening og hjertesaker. Helse er en stor hjertesak og drømmen er å få muligheten til å påvirke så mange som mulig til å få en bedre hverdag fysisk og psykisk. Men det stopper ikke der, for jeg har nemlig startet et sunnhets- prosjekt hvor jeg skal endre livsstilen min, og dere kommer til å få se utviklingen fra "usunn og slapp" til "sunn og fit"! Alle bilder er tatt av meg, med mindre annen opplysning er oppgitt under bilde.

It Works!
lindahaukaas.itworkseu.com

Annet
linda.haukaas@hotmail.com


KATEGORI

It Works!
Konkurranser
SkjønnhetARKIV

Mars 2017
Februar 2017
November 2016
INSTAGRAM @lindahaukaas
ANNONSER


DESIGN BY LINDA HAUKAAS BARSTAD
hits