Wiiii! Er helt i hundre nå, bestilte i går kveld The Ultimate Body Applicator - og skal lage en video om produktet, hvor jeg forteller hva dette er og hva det gjør. Gleder meg så mye til å vise dere før og etter bilder. Har allerede hatt en behandling før, men så flink som jeg er leste jeg feil på pakken og fikk ikke like mye resultat som ønsket. Men denne gangen skal det wrappes så det holder - da kommer jeg også til å bruke Defining Gel som er en perfekt kombo sammen med Body Wrappen.

 

Gleder vi oss? JA det gjør vi! Om du er ekstra nysgjerrig og ønsker å se andre produkt testere sine resultater, trykk deg inn på gruppen min Keep Calm It Works! Der har jeg også en konkurranse på gang, hvor du kan vinne The Ultimate Body Applicator + en liten ekstra godbit! 

 

Ha en herlig kveld videre!

 

KONKURRANSE 

PS! Konkurransen hvor du kan vinne best selgeren The ultimate Body Applicator + en liten hemmelig gave fra moi, er fortsatt pågående!!

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er at du må invitere 20 venner til å like Keep Calm It Works!, og skrive "DELT" i kommentarfeltet! Så er du med i trekningen av denne fantastiske nyttårspakken!

Forvent fort og varig resultat, med bruk av «That crazy wrap thing» - The ultimate Body Applicator!

 Stammer, toner og former.
 Redefinerer utseendet av kroppens konturer.
 Forbedrer hudens tekstur og stramhet.
 Inneholder 4 body wrapper pr pakke.
 Raske og varige resultater ved regelmessig bruk.
 Inneholder plantebaserte produkter.

............................................................................................................

NÅR VI HAR NÅDD 500 LIKES VIL JEG KONTAKTE DEN HELDIGE VINNEREN! Så del i vei og spre ordet så flere kan få muligheten til å få en fin start på det nye året! 

 

I dag er det voldsomt hvor raskt It Works! vokser i Norge, allerede i USA er det blitt mega populært. Og jeg blir max giret når jeg ser hvor mange produkt testere og Lojale Kunder som strømmer inn hos meg og mine fantastiske kollegaer. Vi er et firma som har hovedfokus på helse og skjønnhet, så det er ikke slankeprodukter vi holder på med.. men man går ned i vekt med noen av produktene om man bruker det over lengre tid. Spør meg gjerne hvordan!

 

Nå er det så mange mødre som sliter med strekkmerker og "hengemager" etter graviditet, som setter så stor pris på produktene vi har, og folk som rett og slett ikke har mulighet eller tid til å trene regelmessig som sverger til produktene våres. Det er fantastisk hvor mye bilder vi får sendt inn av fornøyde kunder som ønsker å anbefale videre til andre og takke oss for tilbudet vi har gitt dem. Så om du er en som ønsker å få sommerkroppen 2017 eller sliter med kviser, og kanskje til og med strekkmerker.. Ja spør i vei, så skal vi finne det produktet som passer deg og dine ønsker!

 

Vi i It Works! strekker oss over hele Norge for å hjelpe mest mulig og for å spre glede til de som trenger hjelp med det lille ekstra! Vi er de eneste som selger dette fantastiske "The Ultimate Body Wrap" produktet, som alle snakker så mye om for tiden. Og mer skal det bli! Det er så mye vi kan tilby dere der ute, og vi gleder oss så fantastisk mye til å introdusere alle i hele Norge for It Works!

 

PS: I'm Hiring, så gi en lyd om du er nysgjerrig på hva vi kan tilby av lønn og muligheter som distributør for It Works!

Bli med i konkurransen hvor du kan vinne The Ultimate Body Wrap --> Bare klikk deg inn på Keep Calm It Works!

 

Det er ganske rart hvor mye som har endret seg siden jeg var blogger på fulltid og hadde over 7000 lesere daglig. Nå for tiden jobber jeg meg den nye jobben min som distributør for It Works! Og la meg fortelle deg at dette er en heftig spennende og morro jobb! Men merker jeg savner å ha bloggen ved siden av når jeg holder på med store "prosjekter". For hva er ikke mer givende enn å gi andre muligheten til å oppdage en ny hobby, jobb eller produkter som kan endre hverdagen til noen.

 

Jeg er i hvertfall på full fart om dagene, for å spre ordet om de sinnsykt kule produktene som vi kan tilby andre. Så om du er en som trenger en fulltids jobb, eller bare ønsker en deltidsjobb hvor du har mulighet til å jobbe når og hvor du vil, og i tillegg tjene 90.000,- i bonus.. Ja da er det vel egentlig bare til å ta kontakt med meg, så kan jeg gi deg veiledning. Det jeg liker så godt med denne jobber er, jeg er min egen sjef og jobber akkurat slik jeg vil og når jeg vil. Jeg lærer så mye av mennesker jeg kommer i kontakt med, jeg får muligheten til å prøve ut masse kule produkter SOM FAKTISK FUNKER, og ikke minst koser meg masse mens jeg holder på med dette.

 

Jeg vil også informere om at det pågår en konkurranse hvor du kan vinne super kule produkter, eneste du trenger å gjøre er å bli med i gruppen min Keep Calm It Works! og dele med 20 folk (skriv gjerne et <3 i kommentarfeltet så jeg har bedre oversikt når jeg skal velge vinneren av pakken).. Så hva venter du på??!!

 

Og for de som vil se hva annet vi har å by på av knall bra produkter, ta en titt på nettsiden min her! 

DEFINING GEL

- Gir intens fuktighet

- Strammer opp

- Forbedrer hudstruktur

- Reduserer cellulitter

- Reduserer synlige blodkar

 

Defining Gel har i tillegg vist forbløffende resultater på hudplager/skader som:

- Psoriasis

- Eksem/Utslett

- Solskader

- Arr

- Sår som ikke vil gro

- Brannsår

- Akne/Kviser

- Strekkmerker

 

PS: Defining Gel er en perfekt kombo sammen med The Ultimate Body Wrap.

Om du ønsker å vite mer om produktene og få se resultater fra produkt testere,

bli med i Facebook-gruppen: Keep Calm It Works! 

Er du på leting etter en spennende og fantastisk morro jobb? 

Så folkens... Jeg har nå muligheten til å gi deg/dere en ny og bedre hverdag, hvor du selv kan bestemme når, hvor og hvor mye du ønsker å jobbe. Selvsagt er ingen penger bare gitt vekk, så man må jobbe seg mot målene man setter seg.

Alle ønsker å tjene penger med en jobb de kan trives i.. Og det er nettopp det It Works! kan gjøre for deg. Det er en spennende og motiverende jobb, hvor hverdagene er aldri det samme. Så si farvel til den kjedelige kontorjobben hvor du sitter dag inn og dag ut og ønsker en friere hverdag!

Jeg søker deg som er:
 Utadvent
 Kan jobbe på eget initiativ
 Har/ønsker å utvikle lederegenskaper
 Har kapasitet til å jobbe minimum 3-4t/døgnet

Hva innebærer jobben:
 Provisjonsbasert lønn
 Garanterte bonuser på 90.000,- og oppover ved oppnåelse av rank Diamond innen 3 mndr
 1-1 Coaching av meg og andre topp-ledere
 Leder-stilling
 Økonomisk og personlig vekst

 Ta kontakt for en uforpliktende samtale, kun seriøse henvendelser.

Mail: lindahaukaas.itworks@gmail.com

Facebook: Keep Calm It Works!  

Så, hva venter du på?!  Det finnes ingen dumme spørsmål, så kjør på my valentines!

 


LINDA HAUKAAS BARSTAD

Denne bloggen er skrevet og designet av Linda Haukaas Barstad, her vil du få et innblikk i min hverdag der jeg holder på som distributør for It Works!, trening og hjertesaker. Helse er en stor hjertesak og drømmen er å få muligheten til å påvirke så mange som mulig til å få en bedre hverdag fysisk og psykisk. Men det stopper ikke der, for jeg har nemlig startet et sunnhets- prosjekt hvor jeg skal endre livsstilen min, og dere kommer til å få se utviklingen fra "usunn og slapp" til "sunn og fit"! Alle bilder er tatt av meg, med mindre annen opplysning er oppgitt under bilde.

It Works!
lindahaukaas.itworkseu.com

Annet
linda.haukaas@hotmail.com


KATEGORI

It Works!
Konkurranser
SkjønnhetARKIV

Februar 2017
November 2016
INSTAGRAM @lindahaukaas
ANNONSER


DESIGN BY LINDA HAUKAAS BARSTAD
hits