Wiiii! Er helt i hundre nå, bestilte i går kveld The Ultimate Body Applicator - og skal lage en video om produktet, hvor jeg forteller hva dette er og hva det gjør. Gleder meg så mye til å vise dere før og etter bilder. Har allerede hatt en behandling før, men så flink som jeg er leste jeg feil på pakken og fikk ikke like mye resultat som ønsket. Men denne gangen skal det wrappes så det holder - da kommer jeg også til å bruke Defining Gel som er en perfekt kombo sammen med Body Wrappen.

 

Gleder vi oss? JA det gjør vi! Om du er ekstra nysgjerrig og ønsker å se andre produkt testere sine resultater, trykk deg inn på gruppen min Keep Calm It Works! Der har jeg også en konkurranse på gang, hvor du kan vinne The Ultimate Body Applicator + en liten ekstra godbit! 

 

Ha en herlig kveld videre!
LES DETTE FØR DU KOMMENTERERTa kontakt via lhboghennes@hotmail.com
for tillatelse av kopiering av bilder på bloggen.

- Jeg redigerer bildene mine i photoshop CS5
- Jeg bruker Nx200 Samsung for bilder og film
- Tar IKKE bestilling av design og headere


Comment:


LINDA HAUKAAS BARSTAD

Denne bloggen er skrevet og designet av Linda Haukaas Barstad, her vil du få et innblikk i min hverdag der jeg holder på som distributør for It Works!, trening og hjertesaker. Helse er en stor hjertesak og drømmen er å få muligheten til å påvirke så mange som mulig til å få en bedre hverdag fysisk og psykisk. Men det stopper ikke der, for jeg har nemlig startet et sunnhets- prosjekt hvor jeg skal endre livsstilen min, og dere kommer til å få se utviklingen fra "usunn og slapp" til "sunn og fit"! Alle bilder er tatt av meg, med mindre annen opplysning er oppgitt under bilde.

It Works!
lindahaukaas.itworkseu.com

Annet
linda.haukaas@hotmail.com


KATEGORI

It Works!
Konkurranser
SkjønnhetARKIV

Februar 2017
November 2016
INSTAGRAM @lindahaukaas
ANNONSER


DESIGN BY LINDA HAUKAAS BARSTAD
hits