I dag er det voldsomt hvor raskt It Works! vokser i Norge, allerede i USA er det blitt mega populært. Og jeg blir max giret når jeg ser hvor mange produkt testere og Lojale Kunder som strømmer inn hos meg og mine fantastiske kollegaer. Vi er et firma som har hovedfokus på helse og skjønnhet, så det er ikke slankeprodukter vi holder på med.. men man går ned i vekt med noen av produktene om man bruker det over lengre tid. Spør meg gjerne hvordan!

 

Nå er det så mange mødre som sliter med strekkmerker og "hengemager" etter graviditet, som setter så stor pris på produktene vi har, og folk som rett og slett ikke har mulighet eller tid til å trene regelmessig som sverger til produktene våres. Det er fantastisk hvor mye bilder vi får sendt inn av fornøyde kunder som ønsker å anbefale videre til andre og takke oss for tilbudet vi har gitt dem. Så om du er en som ønsker å få sommerkroppen 2017 eller sliter med kviser, og kanskje til og med strekkmerker.. Ja spør i vei, så skal vi finne det produktet som passer deg og dine ønsker!

 

Vi i It Works! strekker oss over hele Norge for å hjelpe mest mulig og for å spre glede til de som trenger hjelp med det lille ekstra! Vi er de eneste som selger dette fantastiske "The Ultimate Body Wrap" produktet, som alle snakker så mye om for tiden. Og mer skal det bli! Det er så mye vi kan tilby dere der ute, og vi gleder oss så fantastisk mye til å introdusere alle i hele Norge for It Works!

 

PS: I'm Hiring, så gi en lyd om du er nysgjerrig på hva vi kan tilby av lønn og muligheter som distributør for It Works!

Bli med i konkurransen hvor du kan vinne The Ultimate Body Wrap --> Bare klikk deg inn på Keep Calm It Works!

Postet av: Victoria Larsen
Så spennende!
16.02.2017, 21:45
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: Linda Haukaas
Victoria Larsen: Ja absolutt, kanskje noe for deg? :D Ta gjerne å bli med i gruppen for å se andre sine resultater av produktene våres ;)
16.02.2017, 22:31
URL: http://lindahaukaas.blogg.no/
Postet av: Iselin Renée
Det hørtes veldig spennende ut :)
17.02.2017, 14:12
URL: http://www.iselinrenee.blogg.noLES DETTE FØR DU KOMMENTERERTa kontakt via lhboghennes@hotmail.com
for tillatelse av kopiering av bilder på bloggen.

- Jeg redigerer bildene mine i photoshop CS5
- Jeg bruker Nx200 Samsung for bilder og film
- Tar IKKE bestilling av design og headere


Comment:


LINDA HAUKAAS BARSTAD

Denne bloggen er skrevet og designet av Linda Haukaas Barstad, her vil du få et innblikk i min hverdag der jeg holder på som distributør for It Works!, trening og hjertesaker. Helse er en stor hjertesak og drømmen er å få muligheten til å påvirke så mange som mulig til å få en bedre hverdag fysisk og psykisk. Men det stopper ikke der, for jeg har nemlig startet et sunnhets- prosjekt hvor jeg skal endre livsstilen min, og dere kommer til å få se utviklingen fra "usunn og slapp" til "sunn og fit"! Alle bilder er tatt av meg, med mindre annen opplysning er oppgitt under bilde.

It Works!
lindahaukaas.itworkseu.com

Annet
linda.haukaas@hotmail.com


KATEGORI

It Works!
Konkurranser
SkjønnhetARKIV

Februar 2017
November 2016
INSTAGRAM @lindahaukaas
ANNONSER


DESIGN BY LINDA HAUKAAS BARSTAD
hits