Det er ganske rart hvor mye som har endret seg siden jeg var blogger på fulltid og hadde over 7000 lesere daglig. Nå for tiden jobber jeg meg den nye jobben min som distributør for It Works! Og la meg fortelle deg at dette er en heftig spennende og morro jobb! Men merker jeg savner å ha bloggen ved siden av når jeg holder på med store "prosjekter". For hva er ikke mer givende enn å gi andre muligheten til å oppdage en ny hobby, jobb eller produkter som kan endre hverdagen til noen.

 

Jeg er i hvertfall på full fart om dagene, for å spre ordet om de sinnsykt kule produktene som vi kan tilby andre. Så om du er en som trenger en fulltids jobb, eller bare ønsker en deltidsjobb hvor du har mulighet til å jobbe når og hvor du vil, og i tillegg tjene 90.000,- i bonus.. Ja da er det vel egentlig bare til å ta kontakt med meg, så kan jeg gi deg veiledning. Det jeg liker så godt med denne jobber er, jeg er min egen sjef og jobber akkurat slik jeg vil og når jeg vil. Jeg lærer så mye av mennesker jeg kommer i kontakt med, jeg får muligheten til å prøve ut masse kule produkter SOM FAKTISK FUNKER, og ikke minst koser meg masse mens jeg holder på med dette.

 

Jeg vil også informere om at det pågår en konkurranse hvor du kan vinne super kule produkter, eneste du trenger å gjøre er å bli med i gruppen min Keep Calm It Works! og dele med 20 folk (skriv gjerne et <3 i kommentarfeltet så jeg har bedre oversikt når jeg skal velge vinneren av pakken).. Så hva venter du på??!!

 

Og for de som vil se hva annet vi har å by på av knall bra produkter, ta en titt på nettsiden min her!
LES DETTE FØR DU KOMMENTERERTa kontakt via lhboghennes@hotmail.com
for tillatelse av kopiering av bilder på bloggen.

- Jeg redigerer bildene mine i photoshop CS5
- Jeg bruker Nx200 Samsung for bilder og film
- Tar IKKE bestilling av design og headere


Comment:


LINDA HAUKAAS BARSTAD

Denne bloggen er skrevet og designet av Linda Haukaas Barstad, her vil du få et innblikk i min hverdag der jeg holder på som distributør for It Works!, trening og hjertesaker. Helse er en stor hjertesak og drømmen er å få muligheten til å påvirke så mange som mulig til å få en bedre hverdag fysisk og psykisk. Men det stopper ikke der, for jeg har nemlig startet et sunnhets- prosjekt hvor jeg skal endre livsstilen min, og dere kommer til å få se utviklingen fra "usunn og slapp" til "sunn og fit"! Alle bilder er tatt av meg, med mindre annen opplysning er oppgitt under bilde.

It Works!
lindahaukaas.itworkseu.com

Annet
linda.haukaas@hotmail.com


KATEGORI

It Works!
SkjønnhetARKIV

Februar 2017
November 2016
INSTAGRAM @lindahaukaas
ANNONSER


DESIGN BY LINDA HAUKAAS BARSTAD
hits